-->

Távfelügyelet

Riasztó távfelügyelet és kivonuló szolgáltatás (országosan elérhető!)


A távfelügyeleti jellemzők leggyakoribb formája. Ez esetben a riasztórendszer jelzéseit fogadja a távfelügyeleti központ és a beérkezett jelzésekre 0-24h azonnali intézkedések kezdődnek. Értesítik a megadott személyeket, hogy melyik zóna (pl. nappali érzékelő jelzett), kivonuló járőrt küldenek ki az ingatlanhoz és szükség esetén a rendőrséget is belevonják az intézkedésbe.

Távfelügyeleti átjelzés
Az ingatlanban felszerelt riasztó kommunikálhat a távfelügyeleti központtal rádiósan (GPRS) vagy vezetékes telefonvonalon, esetleg vezetékes interneten (IP). A vezetékes telefonvonal már elég korszerűtlen és szabotálható, ezért ügyfeleinknek a korszerű IP vagy GPRS megoldást javasoljuk. A távfelügyeleti rádió (GPRS) azonnal minden jelzést küld 0-24 az ügyeleti központnak, így arra azonnal reagálnak is a diszpécserek. A GPRS életjele 3 percenként tesztelődik, így a szabotálhatósága szinte nem lehetséges (észrevétlenül!) Az IP átjelzés (vezetékes internetes) gyors átjelzési idejéről hírhedt, de ha nincs szünetmentesítve a netet adó router, akkor az sem biztonságos.

Távfelügyeleti ajánlataink országosan elérhetőek, minden településen.
Keressen bennünket elérhetőségeinken, hogy tájékoztatni tudjuk.

GPRS modemes értesítős távfelügyeletünk már 1.800Ft havi díjtól elérhető cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

GPRS modemes bejelzős, kivonulós akciócsoporttal lefedett szolgáltatásunkkal pedig teljes biztonságba tudhatja otthonát, akár már napi egy csésze kávé áráért!

Országos távfelügyelet partnerünk az Objekt-Őr Távfelügyelete. www.objekt-or.hu